Dyslextiskt Kebabstuk

fredagsblogen

Dylan Ratigan Puppet Show Helps Explain Financial Crisis

Detta mina vänner är en föreställning i den högre pedagogiken. Det är nog inte något för SVT

Överhetens nationaldag

Åter igen så jagar man upp folk med nationaldagsfirande. Vi är inte ens lagom i vårt firande av denna dag. Vi skall fira som Norrmännen eller Fransmännen för att vi skall komma upp i firanivå lagom. Vad hände den 6 juni någon gång tillbaka i historien? Vad var det som var så stort, och över alt lagom, att det skall ha monopol på att symbolisera denna nation?

Kooperativ hyresrätter i Annestad

Nu är det verklighet. Det blir ett kooperativt boende i Annestad. Den här gången blir det hyresrätter men det kommer att finnas ett gemensamhetshus som inrymmer kök, matsal och bibliotek.

Lägenheterna är 40 st och det är tjugosex 3:or och fjorton 2:or.
Den kooperativa hyresföreningen BoAktiv landgången kommer att blockhyra de två husen av Hyreshem. Ett mycket långvarigt arbete för att få till ett kooperativt boende i Malmö har nu givit resultat.
Läs mera på BoAktiv landgångens hemsida

Kooperativ hyresrätter i Annestad

Kan ett boende i hyresrätt i det nybyggda stadsdelen Annestad i Malmö vara visionärt. Kan överhuvudtaget hyresrätts boende vara visionärt?

Mörkretstidevarv

Måndagen började med bara skit. Märkvärdig är man ju, men inte så betydelsefull så att de nya moderaterna
skulle ha svängt något trollspö med förbannelse över mig. Troligtvist var det bara slumpen !

Första fredagsblogen

Det är mycket som sker på fredagar. Två dagars befrielse från arbetet ligger framför en. Detta måste firas med några öl, djupgående studier av någon gourmedisk eller ett studiebesök på systembolaget. Själv kan jag jubla över att min lilla stämbandscancer är utrotad av en mycket professionell personal på MA:s . Ungefär samtidigt fick jag ett mail från Michel Moore. Han håller på med en ny film som tydligen skall handla om sjukvården i USA och han ville ha skräck exempel på vad folk har blivit utsatta för. Det är två olika världar Sverige och USA när det gäller sjukvården.

Prenumerera på fredagsblogen