Dyslextiskt Kebabstuk

Sanningar

Den gula vårbrakfisen

Sten och rappsen

Det är gul vår på landet och i stan är det total anarki av vår dofter. Syrenerna, häggen och en massa andra buskar som jag inte känner till namn , pruttar. En jätte stor vårfis  drar genom Malmö och så blandas det in lite tångdofter mellan varven. Parfymexperten "X" anser att det går åt helsike med våra doftkänslor när vi utsätts för den naturliga vårfis. De konstgjorda lukterna har inte en chans när våren spelar upp till dans, men de konstgjorda återupptar marknaden i slutet av september.

Nya nationalsymbolen inför EM

Fotbollsälskare nu har det hänt, någon har snott vår Nationalsymbol. Det kan också var så att Coca-cola och McDonald’s är alldeles desperata och måste förstärka sitt varumärke. I samband med EM i fotboll så hejar dessa två skräpprodukter fram vårt kära landslag. Man kan ju undra varför dom har just valt ut Sverige eller har dom gjort samma sak med alla deltagarna i EM. Med andra ord så spelar dom under ett skitigt täcke med de Svenska fans som gratis skall få en Svenskflagga med tilläget av deras varumärken på tryckt i nederkant.

Stockholm och Råttans år

Ibland så sammanfaller vissa fenomen. Slupen säger andra. Hallucination säger besservisarna. Jag säger att det kan inte vara några av de anledningarna som gör att det Kinesiska året är Råttan. Att det västerländska året är 08 och att Stockholm går under begreppet 08 och har ett fotbollsslag som heter gnaget dvs rådisarna- Laget är förvisso helt värdelöst men Hammarby finns ju. Går vi vidare och ser på definitionen av Råttans år: [img_assist|nid=197|title=Pajas|desc=|link=none|align=right|width=83|height=100]

Super brakfisen

Nu är den här, våren. Här i Malmö går ljuset och värmen till för att få träd och blommor att blomma. I Gellivare 120 km norr om polcirkeln går ljuset och värmen till för att få snö och is att försvinna. Här i Malmö så är den ljusa delen av dygnet mycket kortare än i Gellivare. Ja, den är till och med kortare än i Stokholm det är därför de infödda Malmöborna har ett sånt tvångsföreställning emot Stockholm. Spöar sen Hammarby upp MFF på tisdag så skyller man på trännaren.

Demonstrerat

I kväll har jag demonstrerat. Inte för att LO:s skulle utanför att jag tycker det är skit, fel, åthelsiki med denna a-kasse höjning. Regeringen: Ni får ju en jobb kompensation som mer än höjningen av a-kassan. Och så kör dom med en massa potatismos som avslutas med att vi ju gick till val på detta. Underförstått gå hem och håll käften för detta är ett demokratiskt beslut. Det demokratiska beslutet som en majoritet av Svenska folket har tagit i val, innebär att människor som blir arbetslösa som straff för sin arbetslöshet skall få mindre ersättning än i dag.

Inte för att man vill vara elak

Detta är igentligen att slå på liggade. Numera gör man ju det, så låt oss fortsätta. Nordkoreas ledare Kim Jung -il är en ovanlig stor begåvning allt enligt Metro. När Kim fattade en golfklubba för första gången, så slog han elva hole in one. Det ni den församlade världseliten i golf. Det är dags för er att pilgrimsvandra till Nordkorea och få personlig chochning av den store Kim Jung-Il.

Orsak och verkan

Orsak: den borgliga alliansens seger. Verkan: Första morgonen som jag var tvungen att ha cykelljuset på. Fyra års mörker ? Verkan: Översvämning i stallet. En vattenkopp hade hängt upp sig. Blöt, tung, snuskig halm att skotta ut. Verkan: Fodervagnen hade punktering. Utfodringen försenad och allt annat försenat. Verkan: Lilla traktor bara dog när ett ridhus harvades. En gummislang till luftintaget hade spruckit. [img_assist|nid=203|title=So what|desc=|link=none|align=left|width=92|height=100]Nu är jag inte speciellt vidskeplig av mig och varför skulle Alliansen fundera på att djävlas med än.

Vad då blogga.

Sten lite uppgiven. Bloggen har tillslut blivit inne. Nu skall det bloggas i alla stugor och för att göra den riktigt ofarligt så blir det väl ett demokratisktverktyg. Varför har jag en blogg? Därför ibland vill jag spy ur mig . Ibland räcker det med att skälla på bilisterna i en viss korsning när man slänger sig i mellan dem på Cresenten. Ibland är det viktigt och roligt för en själv att publicera sina funderingar. Jag använder mig av ett system som heter Drupal och som du hittar på drupal.org. Det är kanon .

Blog, Bloger , Blogare, Blogist.

Enligt ytterst säkra källor så är Blogning lika med uppkräkning av Blogarens inre. Blogens karaktär är att visa vad duktig man är och därför kan ju ingen annan ha något bra att säga. Amen. Jag har fått stämbandscancer. På grund av olämpligt levende: uppkräckning av fakta. Jag mår bra: åter en uppkräkning av fakta. Livet behöver inte slås till spillror innan man har gått matchen. Jag håller på att ge cancern stryk: Uppkräkning men sant. Icke uppkräkningar: som Blogist går jag nu utanför mina egenskaper. Att ge cancern stryk kostar mig 900 kr: billigt liv.

Jag har demonstrerat

Begreppet gubbister börjar finna sina former. Vi kan säga gubbister : våldtar inte kvinnor, rånar ej äldre och lämnar plats för gravida , småbarnsmammor och kvinnor i största allmänhet. Rena scoutverksamheten. Det är inte ridderligt. Ty riddarna var några stora kvinnoskändare och våldtäktsmän. Det är bara hederligt. Enligt metro den 17/11 så ligger gamla eller pågående kärleksrelationer bakom det brutalaste våldtäkterna. När det inte finns någon tidigare relation så är det mindre våld.

Sidor

Prenumerera på Sanningar