Dyslextiskt Kebabstuk

Naturblogar

Stadsnatur

I efterdyningarna av stormen, Emil, tänkte jag mig en promenad ut till Öresund. Hade man varit bekvämm så hade jag hållt mig inomhus eller möjligtvis vandra över till Triangeln och Claes Olsson. Det är häftig att dra ned till havet när det råder busväder eller solsken, som sakt var så drar nu svansen av Emil fram över oss medans huvudet är över Åland.

Italiensk klass 1 spenat

Där låg dom, gröna och krispiga i en trälåda med massa italisk text som förklarade att denna produkt kom från Italien och var en klass 1 produkt och prismässigt var dom fem kronor dyrare en de som fanns i ståndet tio stånd längre bort, de hade inte varit vackra och hur försäljaren kunde få ut tjugo kronor per kilo för dom var en gåta. Jag köpte ett kilo. Kostnaden får middagen var nu upp i tjugofem kronor. Var gör man nu med sin vackra krispiga Italienska spenat. Självklart får det bli en paj. Som alla pajälskare vet så är osten den grundläggande faktorn.

ismusik

Det räcker med denna länk

Morgon stund ....

Sten morgontrött

Naturens brakfis

Sveriges väldoftigaste hörna Detta påstående gäller några dagar till. Sedan återgår den till en avgasdoftande hörna. Vilken som helst. Varken bättre eller sämre än någon annan hörna. Nu släpper sig ett jättebuskage av lila syrener och ett stort guldregnsträd. Denna naturliga brakfiss har en doft som tillhör det gudomliga. Njut! Det är gratis och varar några dagar sedan är det bara att proppa igen smaklökarna. Var: Limhamnsgatan och Mariedalsvägen i Malmö¶.

Prenumerera på Naturblogar