Dyslextiskt Kebabstuk

selfie

I Oskar Bengtssons fotspår del 5 : Pildamsskolan

Lite ljug för här hade han ej hunnit skapa några fotspår men det var här nere i källaren på Pildamsskolan som Oskar växte till sig. Jag jobbade här som någon slags extra, extra personal . Gick in i vissa lektioner och bara satt där och ibland förmedlade jag mina kunskaper. Mellan lektionerna skrev jag på boken sparade på diskett och sen i väg till en lektion. Vid nästa håltimme, letade jag upp en ledig dator in med disketten och ut i Oskars värld. Man kan säga att bokens tillkomst är sponsrad av något arbetsmarknads program och jag hoppas att han Litorin  är nöjd med resultatet.

I Oskar Bengtssons fotspår del 4 : Malmö infopunkt

Vi fortsätter att följa i Oskars fotspår
Vi är här vid Malmös nya infospot långt innan något kommunalråd har invigt det. Det är nämligen så att vi har haft  boksläpp på boken Taxen & Oskar + herr Strindberg. Det var en utvald skara som var närvarande. Nu är boken till salu.

I Oskar Bengtssons fotspår del 3

I Oskar Bengtssons fotspår

Möllan, Möllevången eller Möllevångs torget är en populär plats i Malmö och här utspelar sig två större händelser. Malmö är en entreprenörstad, sägs det. Sanningshalten i detta mantra vet jag ej men Oskar lyckas bidra till entreprenörsandan.  Oskar har en uppsjö av fd soppgubbar. Visserligen är dom alla andar och därmed osynliga. Oskar gör dom synliga och då soppar dom gladligen på hans befallning. Denna osynliga arme gör sinn debut på Möllan i ett stort gatusoppar test. Alla på Möllan är djupt imponerade av gatukontorets nya event förutom Moderaterna som inte hittar några kostnader för eventet.

I Oskar Bengtssons fotspår del 2

selfie oskar och galaklänningar

I Oskar Bengtssons fotspår del 1: selfie utan för stadshuset

selfish utan för stadshuset

Jag gör lite nedslag i olika miljöer där Oskar och taxen har varit. Stadshusets entré är viktiga på två olika sätt dels ingår den i den obligatoriska kvällsrundan för taxen. För renhållnings entreprenörer Oskar Bengtsson med sina tusentals gatusopar andar så det ingången till en världs succé.

En äkta selfish tar man på armlängds avstånd.
Provsmaka på boken

 

Prenumerera på selfie