Dyslextiskt Kebabstuk

Sitter respekten i solglasögonen

Paul Bremer har just lämnat en armehelikopter omgiven av fyra gorillor med upppumpade muskler, stridsvästar, något slags gevär och alla med samma slags solglasögon stormar de fram för att gratulera att IRAK´s fotbollslag skall få deltaga i OS i Aten. Vilken bild.

Enligt samstämmiga vittnesmål från elever så skaffar solglasögon respekt. Kunde ett par skitna solglasögon från Statoil skapa mer respekt för mig än den vanliga Sten. Detta grundlösa och djupt respektlösa påstående måste kollas upp. Därför startade jag en empirisk studie som jag hade tänkt skulle leda till en liten doktorsavhandling. Mottager gärna förslag på namn till avhandlingen.
Utrustad med Statoilögon vandrade jag omkring i skolans korridorer och på skolgården.
Sammanfattning av alla observationer ger resultatet: nja. Det var så många som bar solglasögon så det var svårt att se några förändringar hos folk. Men är tesen sann, så var det en fruktansvärt stor respekt.
För att trissa upp undersökningen så iförde jag mig i min bruna italienska filthatt, som inte har något med cowboyhattar att göra. Cowboyhattar bärs när man sitter på hästryggen, slokhattar när man vaskar guld.
Alltså, Statoilögon, brun filthatt och ett helt uttrycks befriat ansikte gav det bästa resultatet.
Total respekt .

Författare: