Dyslextiskt Kebabstuk

Husbonden och drängen

Först så stod drängen med mössan i handen och bugade sig och ojade sig och gjorde vad han blev tillsagd.
När marken var beredd och sådd. Så skördade husbonden under många år och alla prisade modellen. Drängarna höll sig lugna. Husbönderna ville ha mera och mera och började så flytta utomlands.
Drängarnas och pigornas partisekreterare röt till och klagade på att den husbonden som de hade gött mest och intensivast ville ha andra pigor och drängar till makten.

Demokratin avdemokratiseras av Erikssons gänget. Mopsskälling från Ulvskog över att Erikssons boss inte vill ha Göran vid makten ledde till ett uttalande att det inte är någon större skillnader på demokratin i Sverige och Kina. Detta kloka och välgenomtänkta uppfattning hittade jag i Metro, i en intervju med Svearikes mest inflytelserika kvinnliga chef. Självklart var hon chef för Erikssons verksamhet i Kina.
Nu kan det ju tänka sig att Metro har dragit ut på vad hon har sagt. Att jag har dragit slutsatser som inte fanns, inte ens i Metro texten och då är bara Ulvskog någon som försöker kommendera Eriksson till att ha vissa uppfattningar och därför är hon likvärdig med de Kinesiska härskarna.
Jaha och en Rosengren ansåg för några år sedan att Norge var den sista Sovjetstaten.
Man imponeras av maktinnehavarnas slutsatsförmåga

Författare: