Dyslextiskt Kebabstuk

Hallowen, ponnygården arken och Sara Algotsson Ostholt

I dag var det Hallowen firande och bor man  Malmö så beger man sig till Folketspark. Barnbarnet Maria tog sparkcyckeln iförd svart spindelcepa och en häxhatt som hamnade på näsan. Malmö folketspark är ganska speciellt. Arrangemangen är ganska vardagliga, dom gör mycket av en liten budget. I alla fall vimlade det av diverse monster små och vuxna och kålmasken körde till de smås glädje.
Halmlabyrinten var häftig, precis som olika högar med halmbalar där vampyrer hoppade och slängde sig utan blodvita. Ponnygården arkens ponnisar var självklart ut med de små på ryggen . Det var ett enormt sug efter dessa små väluppfostrade och välhållna ponnisar. Bland vampyrer , dracular, häxor och barnvagnar så lunkade dom runt. Inga fasoner. Varv på varv med sina skötare. Denna förträffliga verksamhet som ger ungarna i kvarteren runtomkring en chans att vara med hästar, vill någon kommunal utvecklingsgrupp lägga ned. Inte för att hästhållningen är dålig utanför något om mera smådjur. Självklart skrev vi på en protestlista mot denna försämring av Malmö folketspark.Lika självklart som det är att stödja Ponnygården Arken för att Möllans ungar skall kunna ta de första stegen in i hästvärlden. Lika självklart är det för oss att stödja insamlingen till Sara Algotsson Ostholt så att hon kan behålla hästen Mrs Medicott. 
Chansen för Möllans ungar att kunna rida och vara med hästar och Saras chans att kunna rida i OS 2016 är för mig lika värda att stödja. Det skall bli kull att se dom på Em i Malmö. Har du missat tillfället att bidra till att Mrs Medicott rids i Svenska färger så sök dig hit.
Så stor och häftig är ridsporten.

Författare: 

bästa Morfar

Jag är den bästa morfar där för att...