. ... FLYINGE
    Flyinge dagarna är en återkommande hästshowe som beskådas av 10 000 personer och det börjar bli mer och mer underhållning. Vilket jag uppskattar väldigt mycket och min medverkan sträckte sig till 1 1/3 nummer. För att inte trampa någon på tårna så inskränker jag mig till min lilla del. Vilket är synd eftersom uppvisningen innehåller så många bra nummer.
    Ibland så har man en idé, som hoppar fram ur det omedvetna .Man suger på den och säger "synd på så rara ärtor" och så tillbaka in i skallens mörker. Vid sällsynta fall så får man vara med om en soluppgång som inte mynnar ut i solförmörkelse utan i ett präktigt högtryck.
    Högtrycket började en ruskig höstdag på Snogeholm. Hippologelverna satt och spånade om ett fälttävlannummer under Flyinge dagarna, det lätt inte allt för intressant. Det är svårt att göra fälttävlan inomhus, det blir lätt bara häckar. Om jag får göra ett hoppa - igenom -- hål - hinder så gör jag det
    Klassiskt fältävlanshinder, skulle det vara. Tjocka kurviga grenar, massa och tyngd monterad på en vagn som kan dras in för hand av ett antal damer. Hindret skulle väcka en oh-oh-oh känsla hos publiken och hästarna skulle hoppa det som spjut och hoppen skulle vara vackra. Sten Hansson förhandlade fram BINGO LOTTO som hindersponsor och FLYINGE AB ställde upp med svetsar och material

    I mobilt skick med drömmaren själv. Brukar man dra en vagn med ena handen i byxfickan? Ja , går det så lätt som på denna bild är det inget problem.
    Fotografen till alla bilderna från Flyinge dagarna är Christer Lindh. Utan honom skulle det inte bli mycket till websidor. Det är hans kunnande och generositet som gör att jag kan glädjas åt detta och jag hoppas att ni också får lite glädje. Hur det vart i verkligheten.
    Sorgligt nog gör inte korten hindret fult rättvisa men andra års eleverna gjorde detta hindret och de andra hindren fullt rättvisa. Eleverna gick och tjuvtittade under tillverkningstiden, blickarna dom gav mig var fulla med undran och små uppmaningar " att inte göra det för stort och hålet för litet."
Vill du vara med om fortsättning!KLICKA och gå och hämta en dricka
. .
Tillbaka till Snogeholms Vänner

[SM 98] [ELIT 98] [TRÄNING 97] [SPONSORER] [RESULTAT 97] [ARTIKLAR] [BILDER 97]