Dyslextiskt Kebabstuk

Provsmakeriskribent

SplinterBike

Det var ju länge sedan det kom en sån stor nyhet från England

Denna cyckel har en hemsida SplinterBike. Dom söker sponsorer för att kunna sätta hastighetsrekord för 100% träcyklar. Hoppas det går bättre än vad det gick för plastcykeln. Min källa : Wired. co.uk

Norrmejerier


Troligtvis blir Folkpartiet bedrövade över dessa närproducerade varor, men det finns väl inte så många i Norrland.

Euskefeurat

Euskefeurat gör mig sentimental och påminner mig att man kan stå utanför strömmen.

Euskefeurat. Dom är bra och har blivit bättre och bättre. Tur att det finns några kvar inom musikbranschen som vågar driva med makthavare och tendenser

Provsmakeriskribenten fall: Kumminkorven

Charken tycks ha en skattkammare som är fylld av överaskningar. Kumminkorven har jag aldrig tidigare stött på. Å, andra sidan har korvarna inte haft så stor betydelse tidigare. Korv som korv och den billigaste fick det bli. Grilla korv över öppen eld ute i skogen smakar ändå bara rök.

Kummin har jag förknippat med bröd och även ost och nu i något wienerkorvsliknande.
Jag har provätit korven som rå, kokt och stekt. Snöblasket förhindrade att jag gick ut och drog igång grillen.

Provsmakeriskribent fall: kalvsylta

På min färd bland alla produkter som Jörgen Kocks gymnasiet producerar så har vi kommit till kalvsyltan. Äkta kalvsylta till och med och med tanke på korvarnas konsistens så tror jag på reklamen. Jag tänker inte äta av kalvsyltan, detta överlåter jag till min hustrun som är en stor lover af kalvsylta. Men en okulärbesiktning av det inköpta så tycker jag att den ser vacker ut och inte är fylld av det darriga gråaktiga massan som fick mig under ett repmöte oktober 72 att vända mig ifrån kalvsyltan.

Ölkorven och Eu utvidgning eller provsmakeriskribent fall: korvvisionär

Två härliga produkter skall vandra genom mina lukt, smak och synsinnen. Jag hade tänkt att ha med M som gästtyckare men det gick inte. Framförallt är M mycket duktig på öl. Vi har tidigare diskuterat om ölkorvarna skall Annpassa sig till olika ölsorter. En mycket berättigad fråga men den inrymmer stora problem och utmaningar för korvvisionärerna.

Provsmakeriskribent fall: köttsoppa

Framgångarna växer med mitt liv som matskrinbent utifrån ett ordblint perspektiv. Spalten är citerad i Nyheterna nr 2 för Jörgen kocksgymnasiet med Skönes Turismgymnasium.
Eftersom Bertil "klimpen" Johansson mantalsskriven i Alvesta och frilansande diverse arbetande i Malmö, teståt förra veckans köttsoppa så medverkar han med sitt omdåme.

Provsmakarskribent fall: Malmökorven

I flexibilitetens namn så håller jag på att förbereda mig inför nästa karriär. Kanske jag skulle ställa frågan har jag haft någon karriär? Det får bli en annan dag.

Prenumerera på Provsmakeriskribent